Válassza az Oldal lehetőséget

#wewillloseit – Zsuzsi

2018.08.09.

#wewillloseit
Három éven belül két gyereknek volt otthona a testem és emiatt sok változáson is ment keresztül.
Az első terhesség utáni időszakból rengeteget tanultam és tudtam, hogy most valóban időt kell adni magamnak, nem szabad siettetni, hogy a szülés előtti formámat visszanyerjem.
A siettetés több fizikai problémát okozhat a jövőben, például inkontinencia, extrémebb esetben méhsüllyedést is akár.
Ez a fajta hozzáállás sok lelki tehertől kímélt meg a második posztpartum időszakban, mert tapasztalatból tudtam, hogy valóban vissza fogok térni a korábbi súlyomhoz.
Szerencsére, ez sikerült is majdnem nyolc hónap alatt. Legalábbis a számok azt mutatják, de persze a testem már sosem lesz olyan mint három évvel ezelőtt és ezzel nincs is semmi baj, de nagy lelki munka ezt elfogadni.

wewillloseit-virágok és hegyek

Az a tervem, hogy sokkal edzettebb, izmosabb és formásabb legyek, mint a kicsik érkezése előtt voltam. A gyerekek születése megmutatta, hogy a test valóban hihetetlen dolgokra képes, ha tudatosan foglalkozunk vele.
Alapvetően az étkezésemmel elégedett vagyok, de sokkal többet és rendszeresen kellene edzenem, hogy valóban elinduljanak a változások.
Sok motivációt, lendületet ad az, ahogy a barátnőim foglalkoznak önmagukkal: az egyikük fut, a másikuk rendszeresen jár konditerembe és kitartóan számolja a kalóriákat, a harmadik küzdősportot űz, a negyedik már évek óta zumbázik.

Bízom benne, hogy egyszer én is be tudom majd építeni a sportot ennyire nagy rendszerességgel az életembe.

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #wewillloseit írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum