Válassza az Oldal lehetőséget

#újbarátok – Vica

2019.06.04.

#újbarátok
Úgy gondolom, hogy egy barátság kialakulásához olyan dolgok kellenek, amelyekből felnőttkorban valahogy mindig kevesebb van, mint kellene: figyelem, türelem, érdeklődés, idő.

#újbarátok - vicces pulóverek

Valójában három olyan barátnőm van csak, akiket „”új barátaimnak”” hívnék, mert felnőttkorban „”szerettünk egymásba””. Fura is belegondolni, hogy annak már 5 éve, hogy legutóbb igazi barátságot kötöttem. (Kivéve Dr. P-t, akiről már hallottatok tőlem, és aki különleges, bekategorizálhatatlan jelenség az életemben, egyszer kap egy posztot, az tuti. 🙂 )

Persze kedves ismerősök, bajtársak sokan vannak: krav magás pajtások, önkéntes haverok, ideiglenes útitársak, kedves jelenlegi és volt kollégák. Fontosnak tartom ezeket a kapcsolataimat, a beszélgetések feltöltenek és gazdagítják az életemet, mégis, ha holnap megszakadnának, kicsit talán fájna, de elfogadnám, hogy csak ez a fejezet voltunk egymás életében.

Új és régi barátaim, nos, velük vagy együtt fejlődünk, vagy annak ellenére maradunk, hogy ez nem sikerül. De rájuk megéri a figyelem, türelem, érdeklődés, idő.

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #újbarátok írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum