Válassza az Oldal lehetőséget

#tudomány

2017.04.05.

#tudomány

Dolgok, amikért hálás vagyok a tudománynak, a kutatóknak, a kísérleti állatoknak és tesztelő embereknek, valamint mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ezek eljussanak hozzám:

1. Védőoltások. Elmondhatatlanul örülök, hogy abban a korban és azon a földrészen élek, ahol a védőoltás oltalma miatt nem vitt el a kanyaró ötévesen. Nagyszerű lenne, ha ezt a lehetőséget a mostani friss szülőgeneráció sem feledné.

2. Kontaktlencse. Soha nem felejtem azt a napot, amikor 15 évesen először kiléptem az utcára a lencsémben és nem volt homályos az egész világ.

tudomány - dolgozó emberek egy plasztikán

3. Egészséges csapvíz. Amíg nem jársz olyan részein a világnak (nem is kell messzire menned!), ahol az érzékeny gyomrod miatt csak palackozott, importált ásványvizet ihatsz, miközben látod, hogy többen az esővizet isszák a földről, addig nem tudod, micsoda áldás, hogy Magyarország városaiban csak kisétálsz a konyhába és korlátlan mennyiségben a rendelkezésedre áll az ivóvíz.

4. Pszichológiai kutatások eredményei. A munkámban és a magánéletemben rengeteg olyan hozzáállást és módszert használok, melyek hosszú évek kutatási eredményei alapján születtek. Trénerként elengedhetetlen, hogy mások megfigyeléseit és értelmezéseit is felhasználjam, amikor emberekkel dolgozom.

5. Repülőgép. Ennél már csak a teleport feltalálása könnyítené meg jobban az életemet.

Megyek is, dolgozom egy kicsit a jövő orvosainak képzésével kapcsolatban, hogy valaki 30 év múlva ennél egy sokkal izgalmasabb listát írjon majd.

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #tudomány írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum