Válassza az Oldal lehetőséget

#tudatospihenés – Vica

2019.03.27.

#tudatospihenés
Jó pár évbe telt, mire rájöttem, hogy introvertált vagyok. A szónak abban az értelmében, hogy az energiámat nem a közösségi tevékenységekből, hanem a békés, pihenős egyedüllétből merem. Erről az #énidő hetünkön meséltem is nektek.

Viszont új igényként fogalmazódott meg bennem pár hónappal ezelőtt a közös tudatos pihenés gondolata. Már tudom, mikor vannak a leghúzósabb időszakok a munkámban, mikor van D többet távol, és körülbelül látom, hogy a barátoknak, családtagoknak mikor vannak a „behavazódós” időszakok.

tudatospihenes-vica fagyikehely

Arra jutottam, hogy a közösen megélt, tudatos pihenés is fontos része a kapcsolatoknak. Amikor azt érzed, hogy elengedheted magad a másikkal/többiekkel, süti a nap az arcotokat, finomakat esztek és isztok, nagyokat alszotok, és csak annyit beszélgettek, amennyi mindenkinek kellemes.

Ez a pihenés, úgy gondolom, rányom egy békés bélyeget a közösen töltött időtökre, ami mindenkiben megnyugtató, kellemes emlékeket idéz fel a másikkal kapcsolatban a későbbiekben.

Igyekszem időnként ilyen programokat is a mindennapok részévé tenni. Hol egész hétvégéseket, hogy csak egy-egy este erejéig.

Ti szoktatok tudatosan együtt pihenni?

– Vica –

 

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #tudatospihenés írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum