Válassza az Oldal lehetőséget

#tudatospihenés – Száva

2019.03.26.

#tudatospihenés
Alig vártam a hétvégét, hogy szépen felöltözzek, kimozduljak itthonról, találkozzak másokkal, elmenjek egy kávézóba, ahol valaki más főz nekem kávét.
Ő pedig alig várta a hétvégét, hogy végre ne kelljen reggel felkelni, elmenni itthonról, emberekkel találkozni, hadd töltse pizsamában a napot és spontán azt egye, amit a hűtőben talál.
Mindkettőnk vágya érthető volt, hiszen én egész héten itthon vagyok, a párom meg egész héten bejár a munkahelyére… megtanultuk, hogy jobb előre megbeszélni, hogy ki mit ért pihenés alatt.

#tudatospihenés táncoló lányok

A személyiségem jócskán extrovertált, így ebből adódik, hogy egyedül ritkán tudom jól kipihenni magam, a társaságból töltődök. A nyári hónapokra kezd betelni a naptáram a programokkal, találkozókkal, esküvőkkel! És tudom, hogy ez így van jól. Szeretek dolgozni, de 10 év múlva nem egy megkötött szerződésre fogok visszaemlékezni, hanem az első fürdésemre a tengerben, a mi különleges, balatoni hétvégénkre a lányokkal, a barátaim házasságkötésének gyönyörű megünneplésére és az idegen városokban való egyedül kóborlásokra.

De ezen felül azt is megtanultam az elmúlt, közel 3 évben, hogy a sok aktív, társasági program és az élvezetes munka alappillére a hátonfekvés. A sok alvás, kanapén hempergés, plafonbambulás, gép előtti játékidő ugyanúgy hasznos és kötelező része az életnek. Muszáj hagyni feldolgozni, pihenni, feltöltődni a testem-lelkem a sok szuper történés között.

Neked hogy megy a tudatos pihenés? Tudsz határt szabni a hétköznapok hajtásának?

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #tudatospihenés írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum