Válassza az Oldal lehetőséget

#titkosmikulás – Zsuzsi

2018.12.06.

#titkosmikulás
Trapéznadrág, színes felső, vidáman és magabiztosan rohanó lány a suliban. Éppen a DÖK-be siet intézkedni, szervezkedni.
Ez az első emlékem rólad, amikor én még kis újoncként keresgéltem a helyemet a gimiben.

Aztán megismertelek és láttam kibontakozni a személyiséged az elmúlt tizenöt év alatt. A pörgés, a tenni akarás a lételemed. Bár te gyakran érzed úgy, hogy ellustálkodsz dolgokat, mégis rengeteg területen tájékozódsz, tanulsz, fejezel be projekteket egymással párhuzamosan. Azt hiszem te vagy az az ember, akiben a bölcsész és a száraz tények tudósa a legkiegyensúlyozottabban találkozik.

titkosmikulás-három rénszarvas játék egy lámpa előtt
Ahogy végiggondoltam a barátságunkat és sorra vettem a különböző életszakaszaidat, magam is újra megdöbbentem, mennyire sokszínű vagy: ifjúsági projektek, blogolás, szexuális nevelés, sok utazás, pályázatírás, kutatás, tanítás, önkénteskedés, turikirálynőség (eskü, ő találja meg a legjobb cuccokat a turkálókban. Bárcsak tudnám, mi a titka!), stb. Felsorolni is nehéz mi mindennel foglalkoztál eddig. Vajon még mi mindennel fogsz a jövőben?

Igazán motiváló a kitartásod, és az, hogy bátran belevágsz új kalandokba, akkor is, ha tartasz tőlük.

A #titkosmikulás nem rejtett célja, hogy te is lásd magad az én szemüvegemen keresztül. Légy magadra legalább fele annyira büszke, mint amennyire én vagyok, hogy a barátnőd a lehetek.

Remélem a Mikulás finom kis gyümölcsökkel lep meg holnap, és talán virgács sem kerül idén a csizmádba.
Kedves Dóri, nagyon jól viselkedtél ebben az évben! 🙂

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #titkosmikulás írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum