Válassza az Oldal lehetőséget

#titkosmikulás – Száva

2018.12.03.

#titkosmikulás
Ez a hét a kis meglepetésekről szól nálunk: titokban kihúztuk egymás nevét! 🙂 (Persze online, mert megint 2 földrészen és 3 városban vagyunk éppen, de értitek.)
Ez a poszt az én ajándékom. 🙂 Tehát,

Kedves Kihúzottam! 🙂
2018-ban fordult a kocka: több éve vagy a barátom, mint ahány éve nem.
Rengeteg dologban hasonlítunk, bármilyen projektet elvezetnénk együtt és egy rugóra jár az agyunk. Be tudjuk fejezni egymás mondatait, néha meg szavak sem kellenek.
Sok dologban mégis teljesen máshogy gondolkozunk és néhány ponton kifejezetten ellentétes a személyiségünk: nem mindig vagyunk egymás legnagyobb rajongói.
Ennyi idő alatt ezernyi mindent túléltünk együtt és megtanultuk végignézni a másik hibáit, végigasszisztálni a rossz periódusokat is.

forró csoki és macifröccs #titkosmikulás

Az idei évvel pedig megint tanultam valamit kettőnkről, rólad és magamról is. Végignéztem, hogy megnyitsz magad előtt olyan területeket, amelyeket sok-sok évvel ezelőtt kulcsra zártál, okkal. Hogy nem csak akkor vagy merész felfedező, amikor a kilométereket szeled, hanem akkor is, amikor a saját személyiségedről van szó. Az, hogy mindig mersz tanulni, újat tapasztalni, – sőt, keresed ezeket a kihívásokat,- engem türelemre tanított.

Még a mi kipróbált barátságunkban is annyi potenciál rejlik. 🙂 Ahogy mind a ketten változunk, úgy csiszolgatjuk egymást, hiszem, hogy előnyünkre.

Szóval remélem még sokáig mondod a magadét, amit én még mindig előfordul, hogy élből elutasítok, hogy aztán két nappal később felhívjalak: igazad volt.

Köszi, hogy vagy, Vica. 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #titkosmikulás írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum