Válassza az Oldal lehetőséget

#szívügyek

2016.09.05.

#szívügyek

Tenni a pazarlás ellen. Összekötni embereket, infókat, helyeket, hogy a mindenféle energiák hasznosba forduljanak. Sokszor olyan kevés kell, hogy a felesleges, a maradék megtalálja a helyét, ahol segítség, haszon, áldás lesz belőle: legyen ez étel, lom, idő, tudás.

#szivügy - írószergyűjtés gyerekeknek

Érzékenyíteni. Amit nem ismersz, attól könnyű félni, amit nem látsz, azt könnyű vakon gyűlölni. Ezért is utazom mostanában: kiengedtem magam a palackból.

Aktivizálni. Mert a legkönnyebb tenni az egészre, mindenre, kilométer magasról – ha hozzád is elér a probléma, akkor meg meglepődni, hogy miért csak a te bokád ütődik, hát senki nem segít? Akkora a szükség, hogy könnyű találni egy helyet, ahol évi két szombat délelőttöd vagy egy-két ezer forintod odaadásával már változást, javulást érhetsz el és önző módon, nagyon jól érezheted magad utána. 🙂 Nem elérhetetlen cél, hogy minden egyes napba beleférjen néhány jó szó, egy felcipelt csomag, egy őszintén érdeklődő kérdés, forintok nélküli segítség – és ez tényleg megfizetethetlen élmény!

Hiszek benne, hogy én is javíthatok a világon. És ez #szivugyem.

-Száva-

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #szívügyek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum