Válassza az Oldal lehetőséget

#szerintemhasznos

2017.07.18.

#szerintemhasznos

Nagyon szeretek utazást tervezni, abból is leginkább a repjegyvásárlást élvezem. Felmész a honlapokra, és ha elég a pénz a számládon, bárhová eljuthatsz… Ott az egész Föld térképe és csak pár kattintás… Imádom! Ahhoz viszont, hogy a legjobb ajánlatokat megtaláljam, egy-egy repjegyvásárlás akár több órát is igénybe vehet. A legkeményebb az volt, amikor három órán át kerestem a jegyeket, de végül összesen 600 EUR alatt megtettem a Budapest-Washington DC, New York-Vilnius, Vilnius-Isztambul, Isztambul-Budapest utat, minden városban annyi időt eltöltve, amennyi szükséges és/vagy kellemes volt ekkor.

Szerintemhasznos kiwi repülőjegy kereső

Ilyenkor hasznosnak találom a következő dolgokat:

1. Inkognitó böngésző. Igen, ez a fránya internet megjegyzi, hogy mit nézegetsz, és jó esély van rá, hogy a harmadik keresésnél már az ár is felszökik.

2. Repjegy-kereső oldalak. Kayak, Skyscanner, Kiwi. Különösen szeretem, hogy célországnak beállíthatom az „anywhere”, azaz „bárhová” funkciót, vagy kereshetek közeli repterekre és körülbelüli dátumokra is.

3. Online check-in. A fapados járatoknál több ezer forintot spórolok, ha online csekkolok be és nem választok ülést, nem kérek ellátást a gépen.

4. Jól bevált fapadosok akciói. A Ryanair néha nevetségesen olcsón ad el jegyeket, a WizzAir-nél kedvezményekkel járó tagságom van, a Pegasus a flexi jegyeket adja épp jó áron. Azért ne csapjon be a dolog, a fapados tényleg fapados, semmi kényelem, de elvisz A-ból B-be, és ez a lényeg.

5. Kézipoggyászos utazás. Már évek óra elenyésző az alkalom, amikor becsekkolt csomaggal utazom. A kézipoggyász könnyű, nem veszik el útközben, minden nálam van, ami kellhet. Gyorsan kijutok a reptérről. Tisztálkodószereket minden országban lehet venni, ahova megyek, az ajándék pálinka pedig a reptéren sem drágább, mintha boltban venném és hozzáadnám a csomagdíjat.

Jó utat! 🙂

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #szerintemhasznos írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum