Válassza az Oldal lehetőséget

#rügyekpattannak – Vica

2018.03.07.

#rügyekpattannak
Lassan elmúlik a második tél is Budapesten, mióta visszaköltöztem. Először még nyáron sem szerettem, most már a hidegben is egészen kellemes volt. Kis segítséggel felfedeztem pár izgalmas helyet és lehetőséget a városban, amik miatt 2 fokban is érdemes kimenni este. Hadd meséljek róluk.

Léhűtő Kézműves söröző
Nemcsak isteni finom feketeribizlis sört ittam itt Száva javaslatára, de közben a Dynamite Dudes nagybőgőse az asztalunkra fekve játszott!

Lámpás
Kicsit olyan, mintha ide mindenki hazamenne és a fellépők és pultosok régi ismerősök lennének. Persze segítség, hogy egy törzsvendéggel járok ide mostanában.

Kuplung
Legutóbb Muzsik és Volkova akusztikus fellépését könnyeztem meg a plafonról lelógatott hatalmas bálna árnyékában. Kicsit szürreális volt az egész.

Pozsonyi Kisvendéglő
Bár korábban is ismertem, még mindig szeretek itt vacsorázni, főleg hosszabb, külföldi utak után, amikor már igazán ennék egy kis magyarosat. Sosem okoz csalódást.

Bem mozi
Mennyire csodálatos már, hogy bemehetsz sörrel a kezedben filmet nézni?! Utána pedig maradhatsz a barátaiddal a bárban fröccsözni a világ legjobban nyikorgó WC-ajtaja mellett.

Gólya
Olyan érzésem van itt, mintha ez lenne a nappalim, csak sok kedves, ismeretlen emberrel tele. Legutóbb hosszan üldögéltem itt a jövőt tervezgetve, miközben Szabó Benedek és Sallai Laci játszottak.

Ezek a helyek nagyon kedvesek voltak nekem idén télen. Most, hogy lassan #rügyekpattannak, nagyon várom, hogy ismét sétálhassak majd a Margit-hídon, kiülhessek a Halászbástyához és kipróbáljak valami újat is: a Deák teret éjszaka.

Nem is rossz ez a város, amikor már nem keresed, hanem megkreálod benne önmagadat.

– Vica – 

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #rügyekpattannak írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum