Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #youtubecsatornák – Vica

2019.06.28.

#randompéntek
#YouTubecsatornák
Szeretnék nektek pár olyan YouTube csatornát ajánlani, amelyeket rendszeresen követek. A tévét teljesen kiiktattam az életemből, filmeket és sorozatokat nézni nyáron nincs igazán időm, de a rövidebb és/vagy megszakításokban nézhető, minőségi Youtube tartalmakat nagyon kedvelem.
youtube screenshot wmn
 
Íme néhány az ehavi kedvenceim közül:
 
WMN Magazin- D. Tóth Kriszta és csapata olyan számomra, mintha a mi Húszon túlos gondolatainkat görgetnék tovább profi szinten. Témáik sokunkat érintenek és megérintenek.
 
 
Matt D’Avella – Filmkészítő, a „Minimalism” című Netlix dokumentumfilm fűződik a nevéhez, a vlogja főleg a különböző alkotókat foglalkoztató kérdésekről szól, nagyszerű minőségben. Podcastot is készít rendszeresen, The Ground Up Show címmel, amelynek videófelvételeit a YouTube csatornáján is eléritek.
 
 
Dalfutár – Izgalmas és szórakoztató betekintés a zenekészítés világába, Hajós András karizmájával átitatva. A dal a zeneszerzőtől a szövegírón és a produceren át ér az énekeshez, miközben ők csak a felvételkor találkoznak egymással. Hajós András hivatalos
 
 
Az okos az új szexi – Komoly, de nem túl komoly, elgondolkodtató és szórakoztató egyben. A szolgálólány meséje köré fűzött gondolataik és a tudatosan csokorba szedett tények döbbenetesek, remélem, hogy sokakhoz eljutottak, hogy beszélgetéseket kezdeményezzenek.
 
 
Ráskó Eszter – Matrjoska című terhesvlogja csodálatos. Egyszerűen csak csodálatos, nem tudom leírni miért, nézzétek meg!
 
 
Psycho Traveller – 2014 óta követem a vlogját, a mai napig lenyűgöz az önazonossága és az őszintesége, valamint ahogy meg tud örülni az élet kis és nagyobb szépségeinek. Az angol lány bejárta a világot és megtalálta magát a szülőhazájában. Hmm.. Talán van bennünk hasonlóság? 🙂
 
 
 
Remélem, hogy kedvet kaptatok egy kis YouTubeozáshoz ebben a melegben!
 
– Vica –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum