Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #születésnapomra – Vica

2019.11.01.

#randompéntek
#születésnapomra
Szülihetem van, szokás szerint halottainkra emlékezve együtt ünnepeljük az életem egy újabb évét. Ez a kettősség a személyiségemet is meghatározza, ha így jobban belegondolok.

őszi park, lány esernyővel

Nem szeretem a hideget, de örülök, ha beköszönt az ősz, mert a levélhullásnál jobban talán semmi sem mutatja a változást, ami a fejlődés elengedhetetlen része.

Mindig keresem az új társaságot és inspirálnak frissen megismert emberek, mégis, ragaszkodom azokhoz, akik régóta hozzám tartoznak.

Kell a külső visszajelzés arról, hogy jó vagyok, de építő kritika csak a válogatott öt embertől jöhet anélkül, hogy dührohamot kapnék.

Egy héten belül engedtem el a nagymamámat és ünnepeltem anno a nagyon várt 30. szülinapomat. Fura mód nem komor, inkább még különlegesebb lett így ez a fontos élet-dátum, bőven volt min gondolkodni, számot vetni.

Ha a hétvégén jártok-keltek, gondoljatok kicsit a világ kettősségeire, az elmúlás és a születés körforgására. Arra, hogy a jó és a rossz, a világos és a sötét csak egymáshoz viszonyítva létezhetnek, egymás nélkül nem.

Boldog szülinapot nekem, békés emlékezést mindannyiunknak!

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum