Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #szabadúszás – Száva

2018.04.13.

#randompéntek #szabadúszás Kábé egy éve beszámoltam nektek arról, hogy megtanultam egy szakmát, úgy tényleg. Mostanra úgy hozta az élet, meg a makacs fejem, hogy már két hete szabadúszó vagyok. Nincs munkahelyem. És ha ez megy, és így akarom, akkor nem is kell, hogy legyen többé.

Persze reálisan nézem: majd egy fél év múlva kiderül, hogy megy-e a szekér. Két hét alatt csak észrevételeim lettek, de gondoltam megosztom ezeket, mert úgyis a szabadúszás körül forog szinte minden gondolatom.

#randompéntek #szabadúszás

A képen az első cégtulajdonosi meetinget láthatjátok – vagyis kávéztam egyet magamban. Elég felszabadító egy meeting volt!
Nagyon nagy a szabadság: én döntöm el, hogy mikor dolgozok vagy mikor megyek el otthonról. Így felejtettem el elmenni az angolórámra rögtön az első nap.
Felvéstem az életmódváltásom alapköveit: mozgás, főzés, vízivás, tanulás. Az első hét végére a vízivás már egész jól ment.
Azzal, hogy nem kell munkába járni, felszabadult egy csomó időm – aminek a dupláját az ügyfelek lelkének simogatására fordíthatom. 🙂

Csodák tehát nincsenek és csak az idő mondja majd meg, hogy ez jobban beválik-e, mint eddig a multi, kkv vagy az ügynökségi miliő. Az az alapvető elképzelés, hogy a még több felelősség, kontroll, kockázat és szabadság egy nyugodtabb életvitelt eredményez majd nálam, a látszólagos paradoxon ellenére.

Szorítsatok nekem, légyszi! 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum