Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #NewYorkCity

2017.04.06.

#randompéntek #NewYorkCity

Hétvégén nagy vágyam teljesült: New York City-ben jártam. Évekkel ezelőtt a hírekből és filmekből ismertem meg a város bizonyos részeit, majd R is sokat mesélt róla, aki New Yorktól nem messze élt egy évet. Izgatottan vártam az utat: a Times Square csillogását, a Brooklyn híd romantikáját, a Szabadság-szobor inspirációját.

Aztán fura dolog történt. Végül úgy érkeztem meg, hogy fogalmam sem volt, mi hol van, a szállásunkon kívül. A kollégámnak már készen volt a pontos útiterve, hogy melyik épületeket és helyeket milyen sorrendben nézi majd meg.

#newyorkcity sárga taxijai

Nekem ellenben tele volt a naptáram – régi barátokkal, akik most New Yorkban élnek. A két nap során persze láttam mindazt, amit fent felsoroltam. Közben viszont találkoztam egy vezető levéltáros történésszel, aki végre szerelemre talált egy norvég barátja személyében. Egy 60 éves, fantasztikus nővel, akinek a tanácsa pár éve nagyot fordított a mentalitásomon. Egy fiúval, aki tájépítész hallgatóból lett egy világszervezet oktatási programjáért felelős csapatának tagja mindössze 25 évesen.

Milyen kicsi és barátságos a világ, ha AFS-es vagy! 🙂

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum