Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #molyküldetés – Dóri

2018.05.04.

#randompéntek #molyküldetés
Év eleje óta egy titkos küldetést teljesítek: szeretnék 12 hónap alatt legalább 12 könyvet elolvasni. Bár már tavaly is elhatároztam, de szétfolytak a napjaim és végül nem tudtam tartani magam a fogadalmamhoz. Idén végre nem terveztem, csak megtörtént. Valószínűleg ez a titka.

Eddig 5 és fél könyvnél járok (a felet nem fogom már elolvasni sose, mert nem tetszett) és a 6. könyvet olvasom épp. A 4. hónapban ez szerintem egy bizalomgerjesztő szám, pláne, hogy a valóság ennél több, ha az elolvasott szakkönyveket is hozzáadom. (És ha belegondolok, hogy a rengeteg tanulás miatt mennyivel kevesebb időm van csak úgy kedvtelésből olvasni.)

#molyküldetés - könyvcímlap

Tudjátok mi a legfurább az egészben? Azt hinné az ember, hogy ha egész nap szakszövegeket bújok meg fordítok, estére már semmi kedvem nem marad olvasni – ezzel szemben eddig csupa olyan izgalmas könyvet nyitottam ki, hogy minden este alig vártam, hogy végre letehessem a bioszt és folytathassam a megkezdett történetet. Hasonlóan, reggelente a metróba megérkezve is az első dolgommá vált, hogy elővegyem a kis e-bookomat és ott folytassam az olvasását, ahol előző este kiesett a kezemből.

Eddig mindig az volt az aktuális kedvenc, amit épp olvastam, és ezt a trendet szeretném folytatni a jövőben is. Épp ezért szerettem volna a segítségeteket kérni: ajánljatok letehetetlen könyvet!

Ti mit olvastok épp? Mi volt rátok nagy hatással az elmúlt időszakban? Mit olvassak el még mindenképpen az idén? 

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum