Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #loveislove

2017.01.19.

#randompéntek #loveislove

Sokat vagyok távol a páromtól, jelenleg épp kétlaki vagyok Strasbourg és Budapest között. Szerencsés a helyzetünk, mert legalább háromhetente találkozunk. Ilyenkor bizony azokat a szép, csöpögős jeleneteket játsszuk reptereken, vonatállomásokon, buszpályaudvarokon, parkolókban, amit el tudtok képzelni.

randompentek-loveislove streetart addicted to love sárga

Néha, csaknem 30 éves korom ellenére, szaladok a karjai közé és összevissza csókolom. Aztán átveszi tőlem a táskám, összefonódnak az ujjaink és elsétálunk. Képzelhetitek az emberek arcát körülöttünk, mindenki elolvad, kedvesen mosolyognak ránk, a fiatal párra!

Van egy barátom, munka miatt sokat van távol a párjától. Amikor találkoznak, messziről mosolyognak egymásra. Amikor egymás mellé érnek, amolyan mackósan megveregetik egymás vállát. Aztán tempósan elsétálnak, hogy mielőbb haza vagy az aktuális szállásukra érjenek. Ott Misi átveszi Ákostól a táskáját és a földre dobja. Csókok, ölelés és a viszontlátás minden szeretete, ami csak itt, a négy fal között megengedett.

Van egy barátnőm, a szülei még nem tudnak a barátnőjéről. Amikor találkoznak, csókokat váltanak és kézenfogva sétálnak tovább. Persze szigorúan csak 300 km-re a szülői háztól. Szeretném hinni, hogy hamarosan nyíltan szerethetünk nemen, bőrszínen, fogyatékon, valláson át.

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum