Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #lávizindier – Zsuzsi

2020.02.14.

#randompéntek #lávizindier
Boldog Valentin napot kívánok!

Bizony, mi számon tartjuk ezt a napot. Tudom-tudom, ez egy amerikai hagyomány, Magyarországon Bálint nap van, nem kell majmolni ezt a nyugati fogyasztói társadalomra specializált ünnepet.

Mi mégis tartjuk, ugyanis a férjem és a gyerekek is félig amerikaiak. Az oviban és bölcsiben mindannyian már hetek óta Valentin napi lázban égnek: szivecskéket készítenek, ragasztanak, a terem már piros, rózsaszín szalagokkal van feldíszítve. A nagyobbik lányom minden reggel megkérdezi, hogy ma már Valentin nap van? Szóval várják, izgatottak. Itthon mi is vágtunk ki kis szíveket papírból, S. pedig lelkesen írogatta rá az ovis barátainak a nevét, rakosgatta rá a matricákat. Minden gyerek kap majd egy kis meglepetést. Ilyen ez. És igazából szerintem nagyon jó. Mindenki szeret meglepetéseket kapni és azt hallani, hogy valaki gondolt rá, akár csak egy szivecske matricázás idejére.


Mondjátok, fejezzétek ki ti is, hogy szeretitek azt, akit szerettek, vagy jó barátnak, fontos embernek tartotok az életetekben. Néha ezek a dolgok elfelejtődnek a mindennapokban. (Ha nálad nem, akkor nálad minden nap Valentin nap!) Ez pedig egy szuper alkalom arra, hogyha már rég nem fejezted ki, hogy valaki mennyire fontos neked, akkor itt az idő.

Nem kell lehozni a csillagokat az égről vagy megvenni a legdrágább akármit. Itt tényleg csak a szándék a fontos.

<3

-Zsuzsi-

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum