Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #kirándulós – Zsuzsi

2019.02.08.

#randompéntek #kirándulós
Február beköszöntével már érezhetően egyre hosszabbak a nappalok, néha a levegő is jobban felmelegszik és a nap is egyre többet süt. Ez az az időszak, amikor észreveszem, hogy hosszú volt ez a tél és készen állok a tavaszra, a jó időre, a napsütésre.
A hosszú, szürke tél – mert hó csak nagyon picit esett itt, nálunk – hatással van az én kedvemre is. Ilyenkor hajlamosabb vagyok dagonyázni a honvágyban, mert azt gondolom, hogy Magyarországon sokkal jobb ilyenkor. Ilyenkor jön el az az idő, hogy muszáj kimozdulni, elmenni kirándulni, a friss levegőn lenni és Oregon szépségeiben gyönyörködni.

#randompéntek kirándulós Oregon
Szerencsére itt még télen is sok zöldet lehet látni az erdőkben, mert örökzöld növények virulnak, zsenge, zöld mohák fedik a lehullott levelű fák testét, és zuzmók burjánzanak minden ágon és fatönkön. Üdítő érzés, hogy csupán fél órányi autóút után az erdő mélyén taposhatunk a túraútvonalon, aminek már a kezdetén és a végén is egy-egy vízesés található.
Ez az egyik fő oka annak, hogy szeretek itt élni. Egy óriási ékszerdoboz az oregoni természet. Nehézségi fokozattól függetlenül minden túra tartogat számunkra valami szuper meglepetést, jutalmat: vízesést, kilátást, felüdülést, nyugodtságot.

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum