Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #kétév #safeplace – Zsuzsi

2018.07.06.

#randompéntek #kétév #safeplace
Sosem gondoltam volna, hogy ennyi ideig fog tartani. Minden nap eszembe jut, velem van, kell vele kicsit szöszmötölni, gondozni, megöntözni pár új gondolattal. Jön velem, velünk a mindennapokban. Elkísért szakításokat, költözéseket, ünnepléseket és születéseket, kézen fogott egy kapcsolatot. Vajon mi minden mellett lesz még társ a jövőben?

Igazából ez, maga is egy kapcsolat. Köztünk, köztetek és önmagunkkal. Van, amikor minden gördülékenyen megy, majdhogynem észrevehetetlenül okozza a boldog pillanatokat, amikor azt gondoljuk, hogy nahát, milyen jól sikerült ez a hét!
Aztán vannak napok, amikor épphogy belefér abba a huszonnégy órába. Az agyunk, lelkünk mélyéről kell előásni azokat a rozsdás szavakat, majd mondattá eszkábálnunk őket.

Így lettünk mi egy safe place, ahol már két éve éljük meg a közös témákat veletek. Örülünk, amikor kommenteltek és megosztjátok a tapasztalaitokat, véleményeteket.
Kíváncsian olvassuk az üzeneteiteket, tanácsaitokat, tippjeiteket, és hálásan fogadjuk a személyes vagy netes dicséreteiteket, kritikáitokat.
Hihetetlen, hogy a kis projektből egy – már két éve tartó – szerelemhobbi lett.

Köszönjük, hogy itt vagytok velünk!
Boldog szülinapot a Húszon túlnak! 🙂

– Zsuzsi –

A mai nap során még egy izgi meglepetéssel is készülünk.
Figyeljétek az oldalunkat ma mindenképpen!

 

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum