Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #kékmadár

2017.04.27.

#randompéntek #kékmadár Balatonparton egymáshoz simuló kamaszkönyökök, micsoda egetrengető izgalom! Hétvégi utazások a fél országon keresztül – a külön töltött hétköznapokba is bele lehet fásulni. Másfelé mutattak azok az életcélok.

#randompéntek - kék madár, szerelem

Kedves, feszültségoldó humormorzsák pattannak ki az összezártságban. Egymásba kapaszkodva, a felnőtt talpacskáinkat vizsgálgattuk és megpróbáltunk ráállni. Apáink legrosszabb énje villant vissza annak az elhajított övnek a csatjáról, míg nekicsapódott a falnak.

Szabad nő és férfi, zsongó tavasz, játék egymás minden rezdülésével és porcikájával. A gangon napozások, családi ebédek és éjszakai séták évei mögül egy másik kép szilánkjai rendeződnek össze: egy feleség, lopások, hazugságok rettentő sora. A józan ész majd beleszakadt, míg próbált rájönni, hogy a kaleidoszkóp melyik végén lakik a valóság.

Hasonló, elmélyült horpadás a múlton, a szíven, egy ital mellett. Megnéztük mire megyünk bizalom nélkül. Rohamléptekben adtuk oda magunkat, hogy észre ne vegye a másik, valójában nem is csak harácsolni jöttünk.

Tét nélküli őrületben tomboló vér az erekben egy nyári estén. Tudtuk mit nyerhetünk, mit veszíthetünk; egyre közelebb köröztünk a másik szívéhez.

Nincs még utolsó mondat. Írja az élet. 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum