Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #hetiérzés – Vica, Zsuzsi, Száva, Dóri

2019.11.15.

#randompéntek #hetiérzés

#hála
Hétvégén ünnepeltük a szülinapomat. Felkészültem, hogy megkóstolok egy vékonyka szeletet a cukros szülinapi tortából az inzulinrezisztencia ellenére, mert nem bántanám meg a szüleimet azzal, hogy nem eszem semennyit. Legnagyobb meglepetésemre Anya erdei gyümölcsös mindenmentes tortával, Apáék sütőtökös mindenmentes tortával leptek meg. Nagyon hálás vagyok a támogatásukért, így sokkal könnyebben megy az életmódváltás.

– Vica –

#felfedező
A héten egy felfedezőnek éreztem magam. A gyerekek voltak a segédeim, miközben a költözős dobozkupacokat hódítottuk meg egyesével, felfedezve azoknak “rég” elfeledett tartalmát.

– Zsuzsi –

bőröndök és gitár autón éjszaka

#büszkeség
Lapocka összezár, levegő beszív, a fogást ellenőrzöm, aztán felállok a 40 kilós súllyal. 4 hónappal ezelőtt 10 kilóval kezdtem, a héten pedig elértem a 40 kilót. És megy! Szabályosan! Nekem! 

– Száva –

#várakozás
Jövő héten lesz a szülinapom. Bár nagyon szeretem ezt az ünnepet, valahogy kicsit mindig aggódom a rivaldafény miatt, nem szeretem a hirtelen nagy felhajtást körülöttem. Annak viszont mindig nagyon örülök, ha a párom, a legközelebbi családtagjaim vagy a barátaim kedveskednek valami aprósággal. (Najó, lehet nagyság is  )
Jövő héten nyaralni is megyünk, Szicíliát fogjuk felfedezni a szülinapomat megünnepelendő. Nagyon jót fog tenni egy kis környezetváltozás és hogy egy picit kettesben lehetünk majd. Várom a bensőséges ünneplést, a nyugit, a romantikázást. Ez is egy jó szülinap lesz! 

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum