Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #borrasör

2017.01.05.

#randompéntek #borrasör

Igyál túl sokat! Spórolj a kaján, hogy több jusson italra! Veszítsd el a kontrollt! Meg az egyensúlyod. Nevess ölelkezve aztán kezdj szédülni! A gyomrod kezdjen fellázadni, a tested elfáradni! Hányd ki! Akár többször is. Feküdj azon imádkozva, hogy ne forogjon a szoba! Hányj újra aztán zuhanj álomba! Ébredj borzasztó másnaposan és fogadd meg, hogy soha többet! Persze lehet, hogy megteszed majd újra.

Kedves fiatal, ha úgy érzed, hogy boldoggá tesz, menj végig ezen az egyestés úton.
Nincs vele baj, csak a testedet nyúzod, ami, ha amúgy egészséges vagy, bírni fogja.

randompéntek - borrasör - részeg férfi

DE:
Tedd ezt olyanokkal, akik jobban szeretnek téged, mint az aktuális bulit! Akik, ha baj van, nem hezitálnak felhívni a szüleidet és a mentőket.

Tedd ezt biztonságos helyen! Tudd, hogy pontosan kivel vagy és ki marad veled, ügyeli a biztonságodat bármilyen rosszul is leszel. Tudd, hogy ki visz haza és ki tesz ágyba a testi épségedet és a méltóságodat vigyázva.

Tedd ezt tiszta termékekkel! Tudd, hogy pontosan mit iszol és ne keverd a piákat. Válassz egyet arra az estére és tarts ki mellette. Csak olyat igyál, amit előtted bontottak vagy te bontottad, ami biztosan nem tartalmaz „kis meglepetéseket”.

Tedd ezt azért, hogy örömödben vadulj! Ne bánatodban, ne a csalódottságtól, ne az önpusztításért. Ez az este mámoros ünnep legyen, ne a fájdalmad manifesztálódása!

Vigyázz magadra, vigyázzunk egymásra!

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum