Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #ajánlomanyaram

2019.08.02.

#randompéntek #ajánlomanyaram
Elvitelre vagy megőrzésre, esetleg két téli szünetre becserélném… mert én egyelőre még csak egy nagy rohanást érzek belőle.
A legjobban várt programjaimat eddig le kellett mondanom vagy rövidítenem, mert közbeszólt a vadiúj munka. Ez most valószínűleg egy ilyen nyár lesz. Azért a Balcsi még mindig fasza egy-egy hétvégére, ha tehetitek, ugorjatok le csobbanni egyet! 🙂

– Dóri –

balaton láb

Családi összejövetelek, baráti találkozók, buszozások, autózások, repülések, játszóterezések, kempingezések. Ez az egyik legjobb nyaram mióta már nincsenek a nyári iskolai szünetek. Szabadság van, amit a gyerekekkel együtt más módon használunk fel, mint régen, de nem kevésbé mozgalmasan. Szeretem, hogy ők alkalmazkodnak, bírják a változást, mi meg jövünk-megyünk, élvezzük az életet és nem állunk meg, hanem élményeket és emlékeket gyűjtünk.

– Zsuzsi –

A nyár a legmunkásabb időszakom az évben, ezért ritkábban van alkalmam leszaladni a szüleimhez úgy, amikor ők is épp ráérnek, amikor meg szabad lennék, mindig van valami páros program D-vel, nyaralni is kettesben megyünk. Így aztán amikor Horvátországban volt dolgom, elhívtam anyukámat és meghosszabbítottuk az utamat egy hosszú hétvégével.
Imádom az anya-lánya hétvégéinket, sokkal jobban elmerülünk egy-egy beszélgetésben, mintha egy hétköznap este látogatnám meg.
Ha tehetitek, töltsetek ti is 1-2 tartalmas napot a szüleitekkel, testvéreitekkel, akkor is, ha a gyerekkori családi nyaralások időszakának már vége.

-Vica –

Idén először úgy döntöttem, hogy ha nem is tudok 1-2 hónap nyári szünetre menni, a péntekeket kiveszem magamnak. Kevesebb munkát vállaltam, kevesebb jövedelemmel: megnyújtottam a hétvégéimet, beiktattam az elintéznivalókat és több találkozót szerveztem. Az egész nyár pihentetőbb így, hiába csak 1-1 szűk hétre sikerül elszabadulnom a munkából. Ha van lehetőséged kipróbálni valami hasonlót, élj vele te is, isteni! 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randompéntek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum