Válassza az Oldal lehetőséget

#randompéntek #ajándék #blog

2017.12.22.

#randompéntek #ajándék #blog

randompéntek ajándék blog karácsonyra
Egész évben Ti ajándékoztok meg minket: az időtökkel, a figyelmetekkel, a leveleitekkel, őszinte kommentjeitekkel és főleg azzal, amikor egy-egy írásunkat megosztásra alkalmasnak találjátok.
Mi eközben egymás között osztogatjuk a printscreeneket, amikor kedvesebbnél kedvesebb módon méltatjátok a blogot valamelyikünknek, vagy elmesélitek, mennyit jelent Nektek, hogy reggelente minket olvastok. Nagyon hálásak vagyunk Nektek mindezekért, elképzelni sem tudjátok, a sok munka után milyen jól tud esni egy-egy ilyen kedves mondat 🙂
Szívből kérünk Titeket, ezzel a jó szokásotokkal jövőre se hagyjatok fel! Általatok és a veletek való beszélgetés révén válik a Húszon túl azzá a virtuális térré, amit a kezdet kezdetén megálmodtunk.

Éppen ezért idén karácsonykor mi is készültünk Nektek egy kis meglepetéssel: a Húszon túl korábbi írásait mostantól egy helyen összegyűjtve is megtalálhatjátok, útjára indítottuk ugyanis a http://huszontul.hu oldalt!
A korábbi kedvenc posztok, képek keresése és megosztása mostantól még könnyebbé válik, és reméljük, élni is fogtok a lehetőséggel 🙂

Kellemes karácsonyi ünnepeket, meghitt pillanatokat és jó olvasást kíván a Húszon túl csapata:

Dóri, Száva, Vica és Zsuzsi

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum