Válassza az Oldal lehetőséget

#randomhét – Zsuzsi

2019.11.13.

#randomhét
Nálunk is történtek izgalmas dolgok az elmúlt hétben. Két és fél év után továbbálltunk Portlandből és új kalandok után nézünk most Seattle-ben. Ez a költözés eléggé ígéretes, hiszen Seattle sokkal nagyobb város, mint Portland, közel van szuper magas hegyekhez, gyönyörű nemzeti parkokhoz. Egy egész élet nem lenne elég, hogy igazán felfedezzük ezt az államot, de igazából Oregonnal kapcsolatban is ugyanigy éreztem. Pont emiatt lelkileg nehéz volt a búcsú Portlandtől, hiszen olyan befejezetlen érzéssel távoztam onnan, viszont az élet adta lehetőségekkel élni kell, hogy ne később bánkódjunk az elszalasztottakon.


Miután az üres seattle-i házba megérkeztek a cuccaink, hat nap matracon és hálózsákban alvás után, végre ágyban hajthattam álomra a fejem. És amióta még a reggeli kávémat is minden reggel meg tudom inni, azóta nagyon jól érzem magam itt, az új helyünkön. Elkezdtem itt is vezetni, amitől kicsit tartottam, mert itt más a vezetési stílus, mint Oregonban, de eddig jól megy (kopp-kopp). A gyerekeknek még ovit, bölcsit kell keresni és megtalálni a szuper parkokat, játszótereket, ahova bármikor szívesen beugrunk egy kis futkorászásra. Szerencsére az ősz kegyes volt hozzánk és napsütéses napokkal köszöntött minket az első héten, ezzel is szebbé téve ezt a változásokkal teli időszakot.

Szóval mostantól Seattle-ből írom majd nektek a kis Húszon túl posztjaimat. Egyébként, ha bármivel kapcsolatban kíváncsiak vagytok, hogy milyen itt az élet, mi hogy megy, nyugodtan írjatok kérdéseket!

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #randomhét írásunkat is!

 

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum