Válassza az Oldal lehetőséget

#pangógondolatok – Dóri

2019.02.26.

#pangógondolatok
Általános és középiskolás koromban vezettem naplót, aztán később blogokat, de egy sem élt meg különösen hosszú életet, pláne nem rendszerességet. A Húszon túlt ezzel szemben lassan 3 éve írjuk. Az alsó hangon is kb. 130 poszt, plusz a randompéntekek, szóval kb. 150 poszton vagyunk túl személyenként. Az 150 téma és 150 vélemény.

#pangógondolatok kihegyezett ceruza

Mostanában éppen ezért kicsit elfáradtam. Úgy érzem, egy ideje már csak magamat ismétlem és nem tudok semmi újat sem mondani nektek. Minden megosztó kérdésben kifejtettem már az álláspontomat, a rendszeres olvasók és a mesterséges algoritmusok lassan jobban ismernek engem, mint én magamat 🙂 Egészen egyszerűen úgy érzem, nem tudok több állásfoglalást tenni. 150 darab véleményem volt, és egy grammal sem több.

De aztán… minden hétvégén nekiülök az aktuális hashtagnek, és a végén mégis valami egészen élvezhető sül ki belőle. Minden alkalommal elcsodálkozom, hogy újra sikerült legalább egy egészen kicsit más nézőpontot is behoznom a heti témába. Ha kevesebbet is, mint az elején, de a mai napig kapok visszajelzéseket, hogy ez most jó írás lett vagy hogy valakit épp mennyire megérintettek a gondolataim.
Ez aztán időről-időre feltölt annyi jó érzéssel, hogy bár minden hétvégén újra azt érzem, lehetetlen, hogy még egy épkézláb gondolatot kipasszírozzak magamból, végül kiderül, hogy van ott még, ahonnan az előző 150 jött. Sőt 🙂

Jó érzés nektek írni, és köszönöm/köszönjük a két és fél éve kitartó figyelmeteket. Miattatok érdemes a határainkat feszegetni. <3

– Dóri –

Photo by Angelina Litvin on Unsplash

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #pangógondolatok írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum