Válassza az Oldal lehetőséget

#őszöm – Száva

2019.10.02.

#őszöm
Produktívan, döntésekben gazdagon, pörgősen indult. Egyébként úgy éreztem, hogy a szeptember mindenkinek repülőstart volt az idei őszhöz.

Most épp tisztul a lakás, egy csomó cucc és ruha eladására szántam rá magam. Felerősítettem az izzósorokat, vázába kerültek a tobozok. Az utolsó még meleg, őszi hétvégén a barátainkkal voltunk, aztán kettesben az Állatkertben sétálgattunk.

A továbbiakra pedig elcsöndesedő, itthoni kuckózást tervezek, családi és baráti időkkel megszakítva. Tanulás, fejlődés, újba kezdés majd legközelebb tavasszal lesz, most örülök annak, amit eddig felépítettem. Cserébe előre készülök a karácsonyi leállásra, hogy decemberben se kelljen kapkodni. 😉

őszöm - hattyú úszik a folyóban
Őszinte leszek, totál más ez az ősz, mint eddig valaha. Még keresgetem az okokat én magam is. Sokkal inkább egyedül akarok lenni, sőt, nincs bennem az a hatalmas, feszülő készülődés a téli ünnepekre sem. A legutóbb összegyűjtött őszi tippjeiteket pedig aktívan használom: várom a műkorcsolyát a tévében, megvolt a szüret hangulata is és ideköltöztek a mandarinos-narancsos mécsesek az íróasztalomra.

Neked milyen az idei ősz? Mi kerül majd idén fókuszba? Más, mint eddig?

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #őszöm írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum