Válassza az Oldal lehetőséget

#oszdmegatudást – Száva

2018.01.08.

#oszdmegatudást Zsuzsi a héten nagyon nevetett, amikor megtalálta a huszonötödik titkos Facebook csoportunkat, amiben ugyanaz a négy ember van benne. Igen, külön kis csoportjaink vannak a filmajánlásra, a Húszon túl szerkesztőségre, a kajafotóinkra… 😀
 
Itt éppen a vállalkozással kapcsolatos cikkeket, infókat, oktatóanyagokat osztjuk meg egymással. Így ha találok valamit, azt megmutatom a lányoknak, nekik már nem kell keresni és ha legközelebb szükségük lesz rá, tudni fogják, hova nyúljanak érte.

oszdmegatudást - légy te a legösztönzőbb ember - feliratos bögre

 
Szerintem ez kulcsfontosságú minden csapatban – legyen az baráti, vagy munkahelyi. Amikor a tudás nálunk van, de valaki elől elzárjuk… ott az oktatóanyag, de nem mutatjuk meg… akkor már rég megette a fene az egészet véleményem szerint!
Magamból kiindulva, ha valamit meg akarok tanulni, akkor meg fogom tanulni – maximum hosszabb vagy drágább úton jutok el hozzá. Ergo elzárni úgysem lehet előlem. Persze, meg lehet nehezíteni a dolgom, amit meg érthetően nem csípek. A tudást tudni kell használni is, a kapcsolatok is kellenek a boldoguláshoz, a gyakorlati tapasztalat is megspórolhatatlan – akkor meg mire a nagy titkolózás? Ha valaki 1:1-ben el tudja vinni a műsorodat, akkor valamit rosszul csinálsz. 😉
 
Szóval én megosztom a tudásomat mindenkivel, akit érdekel, szerintem ettől csak több lesz az ember, nem kevesebb.
 
Régóta gondolkodom azon, hogy szeretnétek például a hétköznapi szintű internetbiztonságról olvasni? Szívesen írnék róla egy randomot, ha érdekel titeket.
 
– Száva –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #oszdmegatudást írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum