Válassza az Oldal lehetőséget

#online

2017.10.01.

#online

0-24-ben online vagyok. Ez van. Persze nem mindig vagyok aktívan jelen a netes világban, mert szerencsére van offline életem is. Ennek ellenére elég jelentős mennyiséget olvasgatok a neten, chatelek a családommal, barátaimmal vagy éppen információt gyűjtők, tájékozódom.

Amikor megszületett a kislányom, akkor próbáltam mérsékelni az egészet, hogy előtte sosem fogom a telefont használni, csak amikor alszik. Persze elég rövid időn belül beláttam, hogy ez nem működik, hiszen beszűkült a korábbi életterem és a társasági érintkezéseim eléggé lekorlátozódtak egy időre a gyerekünk születése után.

online - wifi kapcsolatok

 

Éppen emiatt a telefonom és a számítógép egy-egy ablakká vált, mely a világra nyitott. Hálás vagyok az internetnek, mert enélkül biztos, hogy sokkal nehezebben vettem volna – az egyébként sem egyszerű – szülővé válás fokozatait. Rengeteget segített az, hogy mindenféle anyukás, gyerekes csoportba beléphettem, gyűjthettem az információt a mozgásfejlődésről, a terhesség utáni hormonváltozásról vagy éppen a vegán étkezés alapjairól.

Természetesen itt is szükséges a kritikus szemlélet és az, hogy válogassunk az elérhető információk közül. Az internetes és online jelenlétet szükségesnek és hasznosnak tartom a mai társadalomban, ugyanakkor a legszebb emlékeim mind olyan eseményekhez kötődnek, melyek teljesen offline történtek. Ti mit köszönhettek az internetnek?

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #online írásunkat is!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum