#okosvilág
Miután megnéztem az Okos világ Sugárzás és netfüggőség részét, én is meglátogattam a netaddiction.com oldalt, hogy válaszoljak arra a nyolc kérdésre, ami a videóban volt. Ezer százalékig biztos voltam, hogy minden kérdésre olyan választ fogok adni, ami bebizonyítja, hogy valóban internetfüggő vagyok. Viszont a csodás csodájára, csak három kérdésre tudtam valóban igennel válaszolni. Így kiderült, hogy nem vagyok netfüggő. Milyen király, nem?


Hát igazából nem. Mert ennek ellenére úgy érzem, hogy több időt töltök a telefonom és a gépem előtt, mint amennyit valóban szeretnék. Annyira sok más minden hasznos dologgal tudnám eltölteni azt a napi pár órát, amit a screen time alkalmazásom mutat. Sokkal többet kéne olvasnom, sokkal többet kéne kimennem a természetbe, sokkal többet kéne alkotnom ahelyett, hogy már megint anyukás csoportokban olvasom a posztokat, kommenteket vagy éppen az instagramot pörgetem.

Azt hiszem megint kicsit jobban figyelek majd, hogy minél kevesebbet legyen a kezemben a telefon. Szerencsére a tavasz is már érkezőben, így talán könnyebb is lesz ezt kivitelezni.

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #okosvilág írásunkat is!