Válassza az Oldal lehetőséget

#nyulak – Vica

2018.03.26.

#nyulak
Rajzolok neked egy nyuszit. Itt van a teste, kis feje, tappancsok, naaagy fülek, bolyhos kis farok. Gyere, rajzolj te is egyet. Nem, fordítva fogd a ceruzát. Ne kapd be, a papírra rajzolj vele! Rendben, a teste egész jó, rajzoljak neked rá füleket? Kész is. Kifestenéd? Rendben. Hát, én nem pont királykékre gondoltam, de ha neked ma ilyen kedved van, legyen. Rajzolok neki kis szemeket meg bajuszt, rendben? De ügyes vagy, milyen szép nyuszit festettél!

Rajzolok neked egy vázlatot. Ebbe beleírhatod, hogy mennyi lesz a lakás törlesztője, a rezsi, a váratlan kiadások. Gyere, írd bele, hogy mennyire gondolsz. Kiegészítenéd? Rendben, hajrá. Én nem gondoltam, hogy az albérleti bevételeket is hozzáadjuk, de ahogy gondolod. Ide írom, hogyan számoljuk a végleges összeget, jó? De ügyes vagy, nagyon hasznos táblázatot raktál össze!

Gyere, rajzolok neked ide egy táblát, ahogy te szoktad nekem is, régen. Ezen lesz, hogy mire figyelj, amikor felkelsz: gyógyszereid, reggeli, zuhany, szemetet levinni, kiszellőztetni. Kulcsot tartsd magadnál! Hozzáírnád a beágyazást is? Én nem gondoltam, de igaz, szereted, ha este szépen beágyazva találod. Gyere, Anya, kitesszük ide, akkor minden reggel látod majd. Úgy, ahogy anno kitettük a kisnyulat a szobám falára, a költségvázlatot a parafatáblára. De ügyes vagy, hogy ezekre megtanítottál, most én is segíthetek neked.

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #nyulak írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum