Válassza az Oldal lehetőséget

#nyárifuvallat – Dóri

2019.06.24.

#nyárifuvallat
Valahogy mindig nyáron találnak meg az új lehetőségek, az elmúlt öt nyár mindegyikén gyakorlatilag új életet kezdtem.

#nyárifuvallat lány a Várdombon
2015 nyarán költöztem haza Pécsről, melyre rá két napra megpályáztam egy EVS ösztöndíjat, aminek köszönhetően egy évig lakhattam a csodás Lisszabonban. A rákövetkező nyáron hazaköltöztem Portugáliából, aztán szeptemberben már Írországban kezdtem el dolgozni. A következő nyáron visszaköltöztem Lisszabonba, ahol újra egyetemre járhattam, majd a szemeszter végeztével tavaly nyáron – úgy fest, végleg – hazaköltöztem Magyarországra. Végre a szakmámban kezdtem el dolgozni, mellyel nagyon izgalmas, új kihívások elé állított az élet. A szerelem is a múlt nyáron talált rám. Az elmúlt évek nyári eseményei az idén érnek be: a jövő héten újra Pestre költözöm, ahol az álompasi és az álommunkahely vár rám.
Nagyon örülök ezeknek a lehetőségeknek, hiszen újra és újra átélhetem az új munkahely vagy az új otthon okozta izgalmas, bizsergető érzést. A felfedezés örömét és a berendezkedés kreatív energiáit.
Bár bízom benne, hogy a következő nyarak is legalább ilyen nagy izgalmakat tartogatnak a számomra, egy kis állandóságot sem bánnék most már az életemben.
Imádom ezt az évszakot, alig várom, hogy újra nyakig elmerüljek benne.

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #nyárifuvallat írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum