Válassza az Oldal lehetőséget

#mégidénbelefér

2017.12.27.

#mégidénbelefér
Ilyenkor karácsony és szilveszter között, a hangulatos karácsonyi fények, a sírdogálós karácsonyi filmek és egy gőzölgő bögre tea mellett szeretem átgondolni, mi is történt velem az elmúlt évben. Jó érzés visszaemlékezni, mennyi értékes pillanat van a hátam mögött, mennyi élményben volt idén is részem, és persze visszajelzek magamnak is, hogy a következő év, ha lehet, még jobban sikerüljön.

mégidénbelefér 2018 csillagszórókkal kirakva

A 2017-es évemet három nagyobb periódusra tudnám felosztani: az év elején még Írországban dolgoztam, de már minden erőmmel a felvételimre és a portugál visszaköltözésre koncentráltam, aztán a csodálatos három nyári hónapra, amit igen nehéz szívvel engedtem el, mert annyira jó volt végre itthon lenni ilyen sokat, és végül a szeptembertől elkezdődött portugál életemre és az első egyetemi félévre.
Sok nehézséget gyűrtem le, voltak nagyon mély és nagyon felemelő pillanataim is (mint minden évben mindenkinek).
Remélem, a 2018-as évben is az elképzelt terv szerint tudok majd haladni a felé az élet felé, amit már évek óta alapozok és tervezek magamnak.

Nektek mik voltak a legfontosabb pillanataitok? Hogy értékelitek az elmúlt éveteket?
Ha nem is írjátok meg kommentben (pedig szívesen olvassuk), azért nektek is érdemes kicsit elmélázni az elmúlt esztendőn. 😉

Boldog Új Évet!
– Dóri –

Photo by NordWood Themes on Unsplash

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #mégidénbelefér írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum