Válassza az Oldal lehetőséget

#madarattolláról #divat

2018.01.25.

#madarattolláról #divat Egyszer egy barátnőmmel arról beszélgettünk, milyen érdekes, hogy ő sosem venne magának olyan ruhadarabokat, mint amilyeneket én hordok, én meg olyanokat nem, amilyeneket ő hord, egymáson mégis szeretjük az összképet.
 
Mindenkinek meg kell találnia a saját stílusát. Én például nagyon szeretem a laza, kényelmes, lezseren elegáns ruhadarabokat, minimalista kiegészítőket. Általában „egyszerű, de nagyszerű”-ként szoktam jellemezni a ruhatáramat.
#madarattolláról #divat - ékszerek
 
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne szeretnék ruhákat nézegetni vagy próbálgatni, sőt: nagyjából százszor annyi időt töltök ruhaboltokban, mint amennyi a végleges vásárlások tekintetében indokolt volna. Pont emiatt szeretek turkálókba járni, közülük is elsősorban a kilós jellegűekbe, mert imádok egyedi és különleges ruhadarabokra vadászni. Sokszor ez persze azt jelenti, hogy évekkel ezelőtt „trendi” darabokat vásárolok.
 
Hogy ez mennyire divatos, azt nem tudom, de azt hiszem, az én stílusomnak pont az a lényege, hogy nem is érdekel. Ha nekem tetszik, az bőven elég.
 
-????-
 
Mivel úgyis mindenki ezzel játszik, hoztunk egy kis fejtörőt! 😉 Négyünk közül ki írt ma? Írd meg a tipped kommentben! 🙂

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #madarattolláról játékunk további részeit is, a többi #divat írásunkat!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum