Válassza az Oldal lehetőséget

#lottóötös – Száva

2018.12.10.

#lottóötös
Évek óta kész a stratégiám lottó ötös esetére, csak lottót kéne most már feladni.

Szeretem megkérdezni az emberektől, hogy mit tennének, ha megszámlálhatatlanul rengeteg sok pénzhez jutnának. Sok mindent elmond az emberről, persze, lehet a legtöbb terv megváltozna a gyakorlatban.

Az én tervem az volna, hogy titokban tartanám, a közeli barátaimat avatnám csak be. A családom megélhetését életjáradékkal biztosítanám és kifizetném a hiteleiket. Magamnak vennék egy nagy, régi házat és egy-két kicsi lakást Európában. Vennék egy autót, amiben hátul el lehet aludni is, hogy kötöttségek nélkül lehessen road tripelni.

A nyeremény harmadából szociális alapon, de önfenntartó módon szerveződő manufaktúrákat hoznék létre kis településeken, idehaza, hogy munkahelyeket teremtsek, meg támogatnám a mikrokölcsönöket.

lottóötös-kutya ül egy széken a parkban
Azt hiszem, létrehoznék egy kis stúdiószínházat is, bemutatnám a színdarabomat. Írnék még párat, lenne helye minden összművészeti kavalkádnak.

Évente kétszer meglátogatnám Zsuzsit és a családját, sőt, legalább egy hónapot Amerikában töltenék minden évben és bejárnám Kanadát, az USÁ-t, Dél-Amerikát apránként. Európában is sokat utaznék, aztán idővel egzotikusabb helyeket is meglátogatnék. Ha pedig az utazgatás alábbhagyott, akkor szép nagy kutyákat vennék!

Aaakkora karácsonyi bulikat tartanék, mint a ház: ugyanannak a 20 embernek, mint most. 😀 De nagyon drága szilikon tortaformákban sütném nekik az ünnepi tortát! 😀

Hát, valahogy így. Ti mit csinálnátok, ha megnyernétek a főnyereményt?

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #lottóötös írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum