Válassza az Oldal lehetőséget

#legjobbén

2016.11.28.

#legjobbén Reggel kiosonok az ágyból, hogy finom kis amerikai palacsintával várjam a férjem és a kislányom az ébredésük után. Így tudunk közösen reggelizni, könnyű a lelkem.

A délelőtt során sürgök-forgok a konyhában, kicsit pakolászok is a lakásban. Eközben szórakoztatom a lányomat, aki gurgulázva kacag. Kész a finom ebéd, közösen leülünk étkezni, utána pedig minél hamarabb elkészülünk, hogy kimenjünk a játszótérre. A játszótéren is jókedvűek vagyunk, sokat bolondozunk, a férjemmel terveket szövünk a jövőnkkel kapcsolatban. Nevetek a viccelődésein, nyugalmat érzek.

Hazafele sétálva a hidegben néha ránézek a telefonomra, hátha írt valamit a testvérem vagy a közeli barátnőim egyike. Akármit, akár épp azt, hogy aznap milyen cikk ragadta meg a figyelmét. Este, ahogy hazaérünk, felhívom a szüleimet. Szeretem hallani a hangjukat.

legjobbén - horgolt kisangyal

Miután a lányom lefeküdt aludni, elszürcsölünk egy forró almás-fahéjas teát. Én olvasok, ő rádiós műsort hallgat. Sietve elpakoljuk a napi játékok romjait a nappaliból, hogy a holnapi nap ismét a legjobb énünkkel lepjük meg magunkat és a másikat is. Minden nap így megy ez. Van amikor sikeresen, van amikor sikertelenül. Ilyen ez.

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #legjobbén írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum