Válassza az Oldal lehetőséget

#legek

2017.11.28.

#legek

Bár Zsuzsi hétfőn megkérdezte mik a ti legjeitek, „nem sokan” válaszoltatok a kérdésére. (Ejnyebejnye) Én nem akarom, hogy Zsuzsi szomorkodjon emiatt, ezért összegyűjtöttem neki a saját legjeimet. Ha Ti sem szeretnétek, hogy Zsuzsi telesírja a párnáját, még nincs késő, hogy kommentben megírjátok neki, mik a ti legjeitek! 😉 Ne hagyjuk, hogy a Zsuzsi szomorkodjon a végén!

legek - önarckép

– legsorsfordítóbb esemény: otthagyni a BME-t egy év után és az is, hogy két éve Lisszabonba költöztem.

– legszerencsésebb esemény: amikor az előző állásinterjúmra behívtak az utolsó utáni pillanatban és 45 perc alatt kellett repülőjegyet vennem az aznapi Lisszabon-Budapest járatra + majd hazarohannom az irodából + összepakolnom a bőröndömet + és check-in nyitásra a reptérre érnem. De sikerült! 🙂

– legszerencsétlenebb esemény: gyomorrontást kapni a Zsidó Nyári Fesztivál zárókoncertjéről távozó tömeg előtt.

– legszomorúbb nap: amikor kiderült, hogy a testvéreimként szeretett baráti társaság valójában finoman szólva sem kedvel túlságosan. Évekig nem tudtam elhinni utána senkiről, hogy tényleg szeretne és a mai napig nehéz barátkoznom.

– legboldogabb nap: az utolsó napom Izlandon – és nem azért, mert végre otthagyhattam a szigetet, hanem mert valami olyanra leltem ott, amit mindig is kerestem és alig vártam, hogy hazavigyem magammal.

– legelveszettebb érzés: a nagy szerelem utáni szakítást átvészelni egyes egyedül egy idegen városban, távol mindenkitől, akit szeretek.

– legmagabiztosabb érzés: amikor a szakdogavédésem után az egyik legszigorúbb, ám általam végletekig csodált tanárnőm azt mondta, az olyan embereknek kellene kutatónak menni, mint amilyen én vagyok.

– legkirályabb utazás: amikor egyedül elutaztam Londonba egy olyan pasas meghívására, akivel előtte pár órát beszéltem csak élőben a Sziget fesztiválon, de annyira jófej volt, hogy meghívott magához, én meg elfogadtam 😀 (gyerekek, ilyet amúgy ne csináljatok!)

– legkellemetlenebb utazás: talán a kettővel ezelőtti Budapest-Lisszabon, amikor a pánikra még rájött egy zúzós turbulencia is – nem voltam jól, mondjuk úgy.

– legtöbbet hallgatott dal: Hiperkarma – Lidocain – legnagyobb felelőtlenség: valamikor alsós koromban egyszer megszökött az egyik hörcsögöm – és azóta sem találtuk meg! 😮

– legfélelmetesebb esemény: a gyomortükrözésem. – legnagyobb fizikai kihívás: utálok sportolni. A legnagyobb fizikai kihívás, hogy ne utáljak sportolni. De utálok.

– legemlékezetesebb nap: amikor hazavittem a kiskutyáimat, akiknek két hónapig voltam a pótanyukája <3

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #legek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum