Válassza az Oldal lehetőséget

#lakásdíszek – Száva

2019.06.10.

#lakásdíszek
Nem igazán veszek bolti dekorációkat. Ennek az az egyik oka, hogy ritkán találok tényleg olyat, ami illene hozzám, porfogót pedig nem gyűjtök.

#lakásdíszek vicces tálca

A másik oka, hogy gyerekkorom óta relaxálónak találom a kézműves foglalkozásokat. Ötödik osztályosként az első rajzfeladatunk az volt, hogy mesefát rajzoljunk. Bármilyen technikával, bármilyen lehetett. Az enyémben egércsalád lakott, a levelek között pedig kicsi boszorkányok száguldoztak a seprűiken. A mai napig elmosolyodom, ha a kezembe kerül a rajz, vagy arra a másfél órányi elmélyült munkára gondolok.

Decemberben a legnagyobb hajtás közepette, a selyempapír fenyőfa selyempapír díszeit festegettem és a Boldog karácsonyt feliratot készítettem az itthoni maradék hullámkartonból vágott apró zászlókra. Este 11 óra és hajnal 1 között minden nap ezeken dolgoztam – jobban feltöltött, kikapcsolt, mint az alvás. Évről évre így bővítgetem a lakásdekorációt a saját magam készítette terítőkkel, girlandokkal, díszekkel. Ezek azok az apróságok, amelyek minden albérletemet otthonná tudják változtatni.

Te mivel dekorálod a lakásod? Művészi alkotásokkal, lakberendezési kiegészítőkkel, esetleg saját kezű díszekkel? 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #lakásdíszek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum