Válassza az Oldal lehetőséget

#kommentszekció – Száva

2019.01.31.

#kommentszekció
Petike anyukája, szíve szerint övvel verné a neveletlen kamaszokat.
A banki ügyintéződ csak egy gépfegyvert kérne, és elrendezné a menekültek kérdését a határon.
Az állatok jogaiért küzdő csoportokban meg olvashatod, hogy embereket kötnének autó mögé és sampont öntenének a szemekbe, a szeretet és a tisztelet jegyében.

Annyi frusztráció, félelem és gyűlölet van az emberekben, hogy elfelejtik, vagy nem is érdekli őket, hogy nyilvánosan fortyognak. Vajon a kommentelés előtt hol engedték ki ezt a fáradt gőzt?

Persze, ez egy kétoldalú jelenség.

kommentszekció - eltakart arc
Az a korosztály vagyunk, aki átélte a blogszféra indulását, mikor a fórumozás lassan kikopott és felváltotta a kommentelés. Anno egy külföldről blogoló magyar nő posztjai alatt olyan társaság verődött össze a kommentszekcióban a nickek takarásában, aminek a mai napig több cyberbarátot köszönhetek. Az eltelt 10 évben megkerestük egymást Facebookon, van akivel már találkoztunk is, van akivel idén kávézom majd először. 🙂

Négy gyermekes családanya Belgiumban, időközben ikres szülőkké váló fiatalok az USÁ-ban és az Amerikába házasodott nő az izgalmas írásaival: ekkora földrajzi és korbeli különbség ellenére megtaláltuk egymást magyarul és megtaláltuk a közös pontjainkat is: az állatok szeretetét, az empátiát, a nyitottságot.

Ekkora távolságból is ott voltak mellettem a legszörnyűbb szakításomkor, fontos mondatokat kapok tőlük, segítenek az életmódváltásban és alkalmanként ők is megosztják az életük részleteit velem.
Mert a kommentekben is emberek vannak, jók is, rosszak is. 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #kommentszekció írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum