Válassza az Oldal lehetőséget

#karácsonyfabontás – Dóri

2018.12.31.

#karácsonyfabontás

Peregnek az utolsó pillanatok ebből a remekül megtervezett majdnemkéthétből. Annyira gyorsan eltelt ez is, mint mindig minden, ami igazán jó. Behoztam az alvásdeficitemet, (túl) jókat ettem, olvastam és filmet néztem, találkoztam a barátaimmal (habár nem mindenkivel, akivel terveztem), együtt ünnepeltünk a szeretteimmel. Megható, bensőséges és örökre megmaradó emlékeket kaptam ajándékba. Ha rajtam múlna, egy hónapig tartana a karácsonyi szabadság 🙂

karacsonyfabontas dori karácsonyfa

Gyerekkoromban annyival hosszabbnak tűnt ez az egész, két hét is örökkévalóságnak hatott, nem lepett meg, ha 6-án már elkezdtük leszedni fát, hiszen már annyi ideje áll. Mostanában épp csak megszokom a látványát és hogy ne menjek neki annak a kiálló ágnak minden alkalommal, amikor a fürdőszobába tartok, és már nincs is ott. El kell hát rakni belőle magunkba és az új évre.

Megpróbálom majd az évet is olyan hatékonyan megszervezni, mint az ünnepeket. Minden évben elmondom, hogy szerintem érdemes újévi fogadalmakat tenni. Kezdetnek ez lehetne az egyik 🙂 Idén szeretnék elmélyülni a műanyagmentesítés és a zero waste művészetében. Szeretném kicsit jobban kezembe venni a pénzügyeimet. Szeretnék továbbra is ilyen lelkesedéssel mozogni. Szeretném befejezni a diplomámat. Szeretnék új, felnőtt életet kezdeni. Megannyi terv, de tudom, hogy ha karácsonykor sikerült, év közben is menni fog.

Nektek van újévi fogadalmatok? Mennyire sikerült megtartani a korábbiakat? Át tudtok menteni egy kicsit a karácsonyi hangulatból év közbenre?

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #karácsonyfabontás írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum