Válassza az Oldal lehetőséget

#kapcsolattartás – Zsuzsi

2019.08.28.

#kapcsolattartás
Alapvetően nagyon fontos számomra, hogy tartsam a kapcsolatot a családommal, barátaimmal. Mostanra kialakult egyfajta rendszer, hogy kik azok akiknek naponta, hetente, havonta vagy nagyjából fél évente írok, vagy videochatelek velük. Jó érzés tudni, hogy mi történik velük a mindennapokban, hallani a kisebb-nagyobb sikereket, nehézségeket és valamelyest együtt megélni őket a beszélgetéseink során.
A minőségi kapcsolatokhoz viszont idő kell. Szükséges rászánni azt a fél, egy órát, hogy összeszedett, valóban mély üzenetet tudjak írni. Kell az az egy óra egy jó kis videochat-hez, főleg, ha a kislányok hol a háttérben, hol az előtérben ujjonganak a videón bejeletkező személynek.


Az elmúlt pár hétben viszont kicsit visszahúzódtam. Túl sok a változás most az életemben, egyszerűen nem jut időm, energiám, figyelmem a kapcsolatok ápolására. Elfáradtam. Kicsit szeretnék csak magamra és a saját kis családomra koncentrálni, hogy a változásainkat a lehető legpozitívabban tudjuk megélni mindannyian.
Hiszem, hogy akik fontosak egymásnak, azok maradnak, kitartanak a hullámvölgyeken keresztül is és továbbra is érdeklődően, interaktívan követik egymás életét.

-Zsuzsi-

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #kapcsolattartás írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum