Válassza az Oldal lehetőséget

#jóbanésrosszban – Zsuzsi

2019.04.25.

#jóbanésrosszban
Pár hónap és a tíz éves évfordulónkat ünnepeljük majd a férjemmel. Tíz év alatt rengeteg minden történt velünk: költözések, munkahelyváltások, házasság és gyerekek születése.
Öröm, szomorúság, küzdelmek és ünneplések, rengeteg szeretet, de volt, düh és harag is.

A jóban és rosszban nem csak egy elcsépelt kifejezés. Amennyiben tényleg eldöntitek, hogy közösen, együtt tervezitek a jövőt, érdemes erre akkor is emlékezni, amikor könnyebb lenne csak elsétálni a kiakalult nehézség elől. Egy hosszú kapcsolat az rengeteg munka, figyelem, alkalmazkodás mindkét részről, főleg, ha már gyerekek is vannak a képben.
Ennek ellenére egy jó kapcsolatban ez nem jelenti azt, hogy feladod önmagadat, hanem inkább a saját személyiségedet csiszolod, a határaidat egyértelműen definiálod, miközben egymást támogatjátok.


Érdemes kitartani, egy jó csapatként együttműködni és közösen létrehozni a saját kis családot, megteremteni a saját otthont, aminek a gyümölcsét közösen élvezhetjük egy tavaszi estén a kertben a tábortűz körül.
(Persze ez csak akkor működik, ha éppen nem fullad káoszba az este, hiszen ne feledjük, hogy kettő kicsi gyerekünk van. 😀 )

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #jóbanésrosszban írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum