Válassza az Oldal lehetőséget

#ittvanazősz

2016.10.05.

#ittvanazősz Az ősz a kedvenc évszakom. Imádom a hűvösebb időt, amikor már egy pulcsi vagy kabát szükséges ahhoz, hogy kint legyen az ember a szabadban. Egyszerűen szuper emlékeim vannak az ősszel kapcsolatban, így kizárólag pozitív gondolatokat társítok hozzá. Még akkor is, ha már nyálkás, ködös, szürke ősz van a színpompás helyett.

ittvanazősz - erdei sétány

Szeptemberben mindig is szerettem a sulikezdést: új izgalmak, új tanulnivalók, új élmények a barátaimmal. Ebben a hónapban találkoztam először a férjemmel, ezért ez a hónap kiemelkedően fontos számomra. Szintén ekkor érkezett hozzánk az egyik kis szőrgombóc kedvencünk.

Októberben van a születésnapom. Ebben a hónapban még nagy a színkavalkád a természetben, a parkokban lehet gesztenyéket és leveleket gyűjteni. Érik a szőlő és az őszi alma is illatozik a farekeszekben. Ilyenkor rendezik meg a bornapokat a szülővárosomban. Napközben még kicsit meleg az idő, de reggel és este már itt van a csípős, friss és tiszta őszi levegő.

November már szürkébb, de mégis a legfényesebben ragyogó hónap az életemben. Ekkor bővült a családunk a kislányommal és még egy házi kedvenccel. Ilyenkor már szeretek bevackolódni otthonra és a lelkem is jobban készül, figyel és értékeli az egész elmúlt év eseményeit. Na jó, be kell vallanom, hogy van egy dolog, amit nem szeretek az őszben: a sütőtökkrémlevest.

– Zsuzsi –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #ittvanazősz írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum