Válassza az Oldal lehetőséget

#ittvanazősz

2016.10.03.

#ittvanazősz Ősszel születtem, állítólag ezért vagyok ilyenkor leginkább elememben. Imádom, hogy végre nem rohad le rólam a gatya, felvehetem a kiskabátom, váltogathatom a millió sálam és szép színesek a fák.

ittvanazősz - kavicsok a partonitt

Ősszel mindig úgy érzem, hogy elkezdődik egy új év, amikor bármit elérhetek. Általában van egy kis pénzem és rengeteg inspirációm nyárról. Új projektekbe kezdek, új étkezést próbálok ki, aktívabban sportolok, megtervezzük a következő utazásainkat és a karácsonyt. Sok a számomra kedves szülinap, igyekszem sokat lenni a barátaimmal és a családdal.

No persze ott van az az egy-egy nap, amikor meg már kicsit túl hideg lesz… Akkor bűnös élvezetemnek hódolva beülök a fürdőkádba és elindítok egy sorozatrészt. Aztán még egyet. Ekkor megéhezem, jöhet egy meleg vacsora és hmmm… még egy epizód! 🙂 Másnap aztán ismét arra ébredek a zuhany alatt (igen, csak akkor ébredek fel, addig zombi vagyok), hogy elöntenek az ötletek és a lelkesedés. Alig várom, hogy magamhoz vegyek egy forró tejeskávét és megvalósítsam őket!

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #ittvanazősz írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum