Válassza az Oldal lehetőséget

#insta – Zsuzsi

2020.03.03.

#insta
Hú, én nagyon szeretem az instagramot! Szeretek kirándulóötleteket gyűjteni onnan. Általában egy hashtaget követek és nem adott embereket. Kivéve, persze pár számomra fontos embert az életemben, meg van pár random is közte. Eléggé indokolatlan, de valahogy már megszoktam, hogy az a pár random influencer néha-néha felbukkan a feedemben.


Egyébként én képeket is inkább instán osztok meg, mint Facebookon, mert az instagram ugye direkt ezt a célt szolgálja. Aztán pedig szívesen görgetem vissza a saját képeimet is bármikor, hogy nosztalgiázzak kicsit.

A másik feature, az a sztori rész. Majdnem minden nap teszek fel videot vagy képeket arról, hogy éppen merre járok, mit csinálok. Így a családom, barátaim belenézhetnek a mindennapjaim egy kis szeletébe, és szívesen írogatok más sztorijára is, ha valamit érdekesnek, szépnek, a lelkemnek kedvesnek találtam.

És van még egy dolog, amit egyenesen imádok ezen a felüleleten. Az az @earthfocus és a @historycoolkids instagram fiókok. Az első gyakran kedves, állatos vagy gyönyörű, természettel kapcsolatos tartalmat oszt meg, míg a második a történelem érdekességeivel, furcsaságaival szolgáltat jó kis tartalmat majdnem naponta.

Szerintem jó dolog ez az instagram, csak itt is a józan ész kell, hogy vezéreljen.

-Zsuzsi-

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #insta írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum