Válassza az Oldal lehetőséget

#ideálispasi

2017.01.25.

#ideálispasi Először is szeretném leszögezni, hogy olyan, hogy „Az Ideális Pasi”, olyan nincs. Maximum arról tudok nyilatkozni, hogy számomra milyen egy ideális pasi, ami értelemszerűen rólam szól és nem egyfajta általános értékítélet. Nekem ez jön be, másnak más, ettől szép a világ.

Ha még egy olyan írást meglátok, amiben megmagyarázzák, hogy milyen az Igazi Férfi meg az Igazi Nő, hát tényleg kiszaladok a világból. (Bár, ha mégis meg lehetne fogalmazni egy darab általános és örök érvényű dolgot, talán azt mondanám: legyen az Igazi Férfi meg az Igazi Nő is önazonos és boldog.)

ideálispasi sütőforma pasitorta

Számomra tehát az ideális pasi elsősorban és mindenekfelett rettentően vicces. Úgy tud megnevettetni, hogy fáj az oldalam a röhögéstől, és patakokban folyik tőle a könnyem. Érti és értékeli az én szörnyű vicceimet is, sőt még képes rájuk is tromfolni. Különösen szeretem a rétegelt humort, ezért aztán számomra nagyon fontos, hogy az ideális pasi jól tájékozott legyen, érdekelje a közélet, tudjon komplexen gondolkodni dolgokról. Azt is fontosnak találnám, hogy alapvető emberi jogi kérdésekben azért megegyezzen a véleményünk. Kifejezetten szexinek tartom, ha az ideális pasinak van valamilyen szenvedélye, amiben igazán el tud mélyülni. A tárgya tulajdonképpen tökmindegy, lehet a zene, a természettudomány vagy az ikarusz buszok – egyszerűen csak rendkívül vonzónak tartom a szenvedélyes embereket.

Sokszor hallom lányoktól, hogy azt szeretnék, ha a pasijuk okosabb/gazdagabb/ilyenolyanabb lenne náluk, hogy „fel tudjanak rá nézni”. Ugyanakkor ez számomra úgy hangzik, mintha alapból arra predesztinálnák magukat, hogy egy egyenlőtlen viszonyba kerüljenek a partnerükkel. Számomra talán a legfontosabb, hogy az ideális pasimmal egyenlőek legyünk: nem akarok a páromnak sem az anyukája, sem a kiegészítője lenni. Egy velem egyenlő társra vágyom.

– Dóri –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #ideálispasi írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum