Válassza az Oldal lehetőséget

#hogyanlegyekjónő

2017.06.07.

#hogyanlegyekjónő #nemleszekjónő A külsőségekből hamarabb elegem lett. A belső nyomásra csak később jöttem rá. Mert egy jó nő csinos, dögös, minden formájában odaadó, meg mellette megértő, szerető, hűséges, nem féltékenykedik, nem? És nem esik át a ló túloldalára. Ha már túl harsány, ha túl erős, ha túl okos, ha túl dögös… annyi elvárás!

Néhány évvel ezelőtt a porcelán felett öklendeztem a szorongástól, mert megbántott a párom. Nagyon. És máshogy nem tudtam kiadni magamból a fájdalmat, mert a pasi aludt, másnap korán kellett kelnie, kimerült, dolgozik, és én jó barátnő va… Na, meg még mit nem!!! És azóta is, nagyon sokszor belém vág, hogy én ilyen áron soha, de soha nem akarok jó nő lenni.

hogyanlegyekjónő rózsa

Jó társ vagyok – amíg engem is társként becsülnek. A másik életét a hátamon cipelni vagy támogatni valakit, rémségesen nem ugyanaz. Veszekedni sem ördögtől való néha. Ha féltékenységet érzek, akkor az nem hiszti, hanem joggal érzett bizonytalanság. Nem elnyomni, megszüntetni kell.

Csinos vagyok, de nem vagyok hajlandó tönkretenni az egészséges körmeimet folyamatos lakkozással, a fénylő loboncomat vegyszerekkel, a szép lábfejemet nem zárom szoros skatulyába, és a gerincemet sem fogom terhelni mindennapos magassarkúban járással. Mert 40 év múlva is csinos akarok lenni.

Nem érdekel, ha “veszélyesnek” bélyegeznek, büszke vagyok a toronymagas IQ-mra. Meg a szerénységemre is! 😉

Állom a cehh-em. A meghívást egy kedves gesztusnak tartom, ergo logikus, hogy viszonzom – a következő számla rendezésével. 🙂

Ha jól esik, akkor nyugodtan megiszom egy pohár pálinkát vagy scotch-ot. Magában.

Tudom, hogy az ágyban és az ágy körül mi a jó nekem, és mi nem. Függetlenül attól, hogy mi ömlik a pornófilmekből.

Teszek rá, ha ijesztő valakinek, hogy első benyomásra is erős és kemény vagyok. Aki veszi a fáradságot megismerni, az megismeri majd a törékeny és gyenge oldalamat is. Lesz mit.

Mindezekkel együtt él bennem a lágy nő, a leendő feleség és anya.

Azt hiszem, a jó nőséget a valódi értékek helyett inkább hímsovén és kereskedelmi érdekek alakítják. És legtöbbször nők ölik egymást ezek mentén. (A szemöldökömet pasi még soha nem kritizálta. Barátnő többször is…)

Én úgy vagyok jó, és úgy vagyok igazi nő, ahogy vagyok.

Egyre kevesebb megfelelni vágyással és szorongással.

Remélem, hogy egyre és egyre több önazonossággal és szabadsággal.

Nem kívánok mást neked sem! 🙂

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #hogyanlegyekjónő írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum