Válassza az Oldal lehetőséget

#helló2018 – Vica

2018.01.04.

#helló2018

Ó, már előre izgulok! Lesz itt utazás, szeretgetés, flow, hobbi, mozgás, tanulás… Alig várom!

Biztosan lesz egy izraeli és egy amerikai utam. Van egy meghívásom egy dubai-i esküvőre, egy olaszországi csajos hétvégére, egy Művészetek Völgye fesztiválozásra. Tovább folytatom majd Budapest felfedezését is, megízlett a dolog az elmúlt pár hónapban.

A munkám is csak egyre izgalmasabb, egyre nagyobb kihívás lesz! Ha minden jól megy, 10 különböző országban kell majd dolgoznom, nyáron már 40 ember munkáját támogatva. Cél, hogy többet tegyek le a céges asztalra az elvártnál.

hello2018-vica-gyertyák üvegben

Fontos, hogy a hétköznapokban is fordítsak időt magamra, ezért folytatom az itthoni főzést (sorozatnézéssel egybekötve a legjobb kikapcsolódás!) és pár év kihagyás után visszamegyek edzeni. Minden héten kétszer szeretnék járni. Majd csípjetek fülön, ha a krav magáról egy poszt sem születne hamarosan, mert fontos, hogy betartsam és ez jó jele lesz annak, hogy sikerül-e! 🙂

Ha emlékeztek, a #spórolás hetünkre, ott meséltem róla, hogy a pénzügy nem éppen az erősségem. Azóta fontos tanulásba kezdtem e téren, amit 2018-ban is aktívan, már a személyes büdzsézésnél kicsit magasabb szinten folytatok. Nagyon izgalmas és hasznos téma!

Ti mivel foglalatoskodtok majd idén? Írjátok le kommentben, már most örüljünk együtt 2018-nak! 🙂

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #helló2018 írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum