Válassza az Oldal lehetőséget

#haatükörbenézek – Vica

2018.05.14.

#haatükörbenézek
Nem értem, miért sminkeli magát annyi lány a suliban. Szép ez így, csak a hajamat összeborzolom egy kis vízzel és kész.
Nem értem, minek az alapozó. Egy kis szempillafesték és már indulhatok is az egyetemre.
Nem értem, mások miért töltenek 30 percet a sminkeléssel. Nekem 10 perc elég: kis alapozó, szempillafesték, szemceruza, szemhéjpúder, szájfény és már indulhatok is a megbeszélésre.

Minden eltelt öt évvel kicsit több festék kerül az arcomra. Látom, ahogy kell a koffein, hogy a szemem rendesen kinyíljon reggel. Kell a tudatos vízivás, hogy ne legyen száraz a bőröm. Magamra pingálom a sminket, hogy kiemelje a szemem, elterelje a figyelmet a ráncaimról, a tokámról, a kis pattanásokról.

Aztán érdekes módon elutazom a napsütésbe és hetekig eszembe sem jut sminkelni, mégis azok a legjobb fotóim. Amikor hostelek tükrébe nézek vagy izgalmas városok kirakataiban látom magam, akkor nem kell a smink és mindegy, hogy mi van éppen rajtam, meg vagyok elégedve magammal.

Vagy amikor belenézek a pesti szórakozóhely mosdójában a tükörbe és visszanéz az a lelkesedéstől tág pupillájú, kékszemű, tánctól és koktéloktól kipirosodott arcú, szép dekoltázsú fruska, nos, az igazán tetszik.

Azt hiszem, #haatükörbenézek azt a lányt látom, akinek épp érzem magam. Lehet, hogy a tükrök igazából csak a lelkemet vetítik ki?

– Vica –

Gyere, beszélgess velünk! 🙂 – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #haatükörbenézek írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum