Válassza az Oldal lehetőséget

#főznivagyrendelni – Száva

2019.07.23.

#főznivagyrendelni
Imádok enni és főzni is. Pontosan tudom, hogy mennyi idő és munka van egy tál jó étel elkészítésében, így mindig nagyon értékelem, mikor valaki megetet.

Épp ezért arról sem feledkezem meg, hogyha azt szeretném, hogy a környezetemben lévő konyhák fent maradjanak, akkor tennem kell érte. Ha nem költök náluk és nem fizetem meg az étel, az elkészítés, az üzlethelyiség és a személyzet korrekt díját, akkor nem lesz, aki rendesen megetet, mikor nekem épp nincs alkalmam főzni.

főznivagyrendelni-száva-olasz-pizza

dav

Az egyik kedvenc kis olasz éttermem minden vasárnap és ünnepnapon bezár. Elsőre meghökkentem, mikor a zárvatartással szembesültem, aztán vettem a lapot: ez az egyik oka, hogy ugyanaz a konyhai stáb évek óta. Mert olyan munkahelyük van, ahol ők is megtarthatják az ünnepeket és pihenhetnek hétvégéken.
Nem villogtathatok mindig hatalmas borravalókat, de minden egyes héten lemegyek a törzshelyemnek tekintett kávézóba, hogy igyak egy csésze olasz kávét, valamint oda szervezem a személyes és üzleti találkozóimat is.
Szeretném, hogy jövőre is ellássanak a csodás tésztákkal és a mesés latteartos cappuccinokkal, szóval megteszem, ami nekem most belefér.

Főzni vagy rendelni? Mind a kettőt és mindegyiket csak tudatosan.

– Száva –

Gyere, beszélgess velünk!  – Kommenteld a posztot Facebookon!

Nézd meg a többi #főznivagyrendelni írásunkat is!

Ezek a posztok is érdekelhetnek:

Archívum